Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Odigrano 7. kolo i prvi susreti osmine finala La Marenda Zimske malonogometne lige

Drugog vikenda nove 2015. godine nastavljeno je natjecanje malonogometne lige u novoj Školsko-gradskoj sportskoj dvorani, a na rasporedu su bili susreti zadnjeg kola po skupinama te prvi susreti osmine finale.

Subota – 10. siječnja – bila je rezervirana za rasplet po skupinama, a treba istaknuti veliku pobjedu C.B. Cluba protiv ekipe No Name rezultatom 16:1.

Nakon subotnjih dvoboja, formirali su se parovi osmine finala. U nedjelju, uvjerljive pobjede ostvarili su Varioci iz Žminja, ekipa Kašćerga te pazinski C.B. Club koji će stoga ležernije ući u uzvrat osmine finala protiv Novog Naselja, Lupoglava te ekipe Čemu Žurba iz Škropeti. Minimalnu prednost uoči uzvrata imat će ekipe Juniors iz Pazina, Čago iz Žminja i Noćne Ptice iz Cerovlja, a protivnici koji će loviti rezultat bit će Tupljak, No Name iz Pazina i Ruhci. Neizvjesno do kraja bit će na utakmicama domaćina, La Marende protiv Setuma iz Pazina i Kringe protiv Kaba iz Poreča zbog neriješenog ishoda nakon prve utakmice.

Treba napomenuti kako se rezultati iz dviju utakmica osmine finala zbrajaju, te u slučaju izjednačenog rezultata, prednost za prolazak dalje imat će bolje plasirane ekipe iz skupina.

Nastavak je predviđen za subotu 17. siječnja.

Raspored i dosadašnji rezultati mogu se pronaći niže.

Raspored Doigravanje

Najbolji strijelci Žuti i Crveni