Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina

Poziv na završnu javnu raspravu o Prijedlogu proračuna za 2018. godinu

Grad Pazin poziva građane grada Pazina na završnu javnu raspravu o konačnom Prijedlogu proračuna Grada Pazina za 2018. godinu, koji će se naći pred Gradskim vijećem u 2. čitanju, kad bi trebao biti i usvojen.

Rasprava će se održati u srijedu, 6. prosinca 2017. u Spomen domu (dvorana Istra) s početkom u 18 sati.

Javnoj raspravi prisustvovati će:

  • gradonačelnik Renato Krulčić;
  • predsjednik Gradskoga vijeća Davor Sloković;
  • gradski pročelnici i pročelnice – Zoran Sloković, predstojnik Ureda Grada; Maja Stranić Grah, pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo, financije i proračun; Nevija Srdoč, pročelnica Upravnog odjela za samoupravu, upravu i društvene djelatnosti; Elvis Kliman, pročelnik Upravnog odjela za komunalni sustav, prostorno uređenje i graditeljstvo te Roberto Ladavac, voditelj Službe za unutarnju reviziju;
  • tim projekta “Pazi(n), proračun!”.

Tom prigodom predstavit će se Prijedlog proračuna Grada Pazina za 2018. godinu, s naglaskom na prijedloge građana i građanki koji su uvršteni u Prijedlog proračuna – od izglasanih komunalnih akcija do svih ostalih prijedloga i tema za koje su građani pokazali izniman interes tijekom održanih javnih rasprava tijekom rujna i listopada.

Nakon uvodnoga dijela, predviđeno je vrijeme za raspravu i dijalog predstavnika Grada Pazina i zainteresirane javnosti.

Dobrodošli!

 

Napomena:

Uoči 6. Sjednice Gradskog vijeća Grada Pazina, dana 21. studenoga 2017. godine, održano je I. čitanje Proračuna Grada Pazina za 2018. godinu s projekcijama za 2019. i 2020. godinu. Tom prilikom utvrđen je rok za dostavu amandmana Gradskih vijećnika do 1. prosinca 2017. godine. Prilikom drugog čitanja Proračuna Gradsko vijeće trebalo bi usvojiti konačan prijedlog proračuna.

S prijedlogom Proračuna Grada Pazina možete se upoznati ovdje.

 

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana.