Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Poziv na radionicu o društvenom kapitalu, razrade projektnih ideja i predlaganja potreba u Gradu Pazinu 7.5.2018.godine, Društveni centar Veli Jože od 17-20 sati

Slikovni rezultat za zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva, aktivni u zajednici

Poštovani, poštovana,

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva i Grad Pazin pozivaju Vas na radionicu o društvenom kapitalu, razrade projektnih ideja i predlaganje potreba u Gradu Pazinu. Radionica će se održati u ponedjeljak 7.5.2018. godine u Društvenom centru Veli Jože (154. brigade Hrvatske vojske 5) od 17 – 20 sati. 

Radionica se provodi u suradnji s Gradom Pazinom u okviru programa „Aktivni u zajednici“. Grad Pazin je temeljem Javnog poziva odabran za provedbu programa „Aktivni u zajednici“, a cilj kojeg je povećati društveni kapital. U suradnji s građanima, organizacijama, poduzetnicima i raznim drugim dionicima pojedine lokalne zajednice Zaklada želi riješiti konkretne potrebe koji će polaznici radionice istaknuti kao prioritet rješavanja za njihovu zajednicu.

S toga, uključite se i prisustvujte radionici, predložite potrebe, razradite ideju jer možda će upravo Vaša ideja biti realizirana u suradnji s građanima grada Pazina, Gradom Pazinom i Zakladom.

Molimo da svoj dolazak potvrdite do 3.5.2018. godine na adresu e-pošte: [email protected].

 

Više o programu možete pronaći na web stranici Zaklade: www.civilnodrustvo-istra.hr u dijelu Suradnja/Aktivni u zajednici.

 

Program se provodi u sklopu Programske suradnje i uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva na području Istarske, Primorsko-goranske, Karlovačke, Sisačko-moslavačke i Krapinsko-zagorske županije.

 

 

 

 

Zaklada za poticanje partnerstva

i razvoja civilnog društva

i

Grad Pazin

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana. Ulaz za urednike