Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Poziv na radionicu Društveno odgovorno poslovanje (DOP) za mala i srednja poduzeća

filantropija 2Pozivamo Vas na radionicu „Društveno odgovorno poslovanje za mala i srednja poduzeća“ koja će se održati 03.06.2016. s početkom u 10.00 sati u Istarskoj razvojnoj agenciji (IDA) d.o.o., Mletačka 12/IV, 52100 Pula. Radionica će trajati od 10 do 12 sati. Radionicu organizira Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva u suradnji s IDA-om te Hrvatskom gospodarskom komorom, Županijskom komorom Pula u sklopu projekta „Filantropija – oslonac održivih zajednica“ koji je financiran kroz natječaj „IPA 2012 – Poticanje inovativnih oblika filantropije u lokalnim zajednicama za potporu održivosti organizacija civilnog društva“.


Cilj radionice je poziv na zajedničko promišljanje o najboljim modelima društveno odgovornog poslovanja za razvoj lokalne zajednice. Moraju li i u krizi poduzetnici biti društveno odgovorni? Zašto je važna suradnja s drugim institucijama i koja je uloga zaklada i lokalnih zajednica u tom procesu? Koji su oblici suradnje mogući?
Znate li da je Ministarstvo gospodarstva osnovalo je radnu skupinu za strategiju DOP-a, koja je tražila da se u zakon ugradi i to da je društveno odgovornim kompanijama ta orijentacija plus pri natjecanju u javnoj nabavi? Odgovore na ova i slična pitanja dobiti ćete na radionici, stoga PRIDRUŽITE NAM SE!
Radionicu će voditi doc.dr.sc. Tea Golja, docentica na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli na kojem predaje kolegije iz grane Organizacija i menadžment: Društveno odgovorno poslovanje, Društveno odgovorno poslovanje u turizmu te Poslovna etika.
Molimo Vas da svoje sudjelovanje potvrdite na [email protected] ili pozivom na broj 052/212-938 najkasnije do 01.06.2016.
Napomena: Radionica je besplatna za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog bolje organizacije te ograničenog broja sudionika.

Poziv na radionicu o DOPu za mala i srednja poduzeća_03 06 2016 Pula

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana. Ulaz za urednike