Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Poziv na edukaciju „Programi prekogranične i transnacionalne suradnje za turističke projekte te ostali natječaji vezani za turizam“

U petak, 3.lipnja u Pazinu će se održati seminar na temu Hrvatski turizam kroz Programe Europske teritorijalne suradnje u financijskoj perspektivi 2014.-2020.: „Programi prekogranične i transnacionalne suradnje za turističke projekte te ostali natječaji vezani za turizam“, u organizaciji Hrvatske turističke zajednice i Ministarstva turizma.

Edukacija je namijenjena djelatnicima svih razina sustava turističkih zajednica i svih razina javnog i privatnog turističkog sektora, osobito jedinicama lokalne i regionalne (područne) samouprave, razvojnim agencijama i muzejima.

Cilj edukacije je prenijeti polaznicima relevantna teorijska i praktična znanja o načinima poboljšanja aktivnosti vezano za prijavu projekata prvenstveno na Programe prekogranične suradnje i Programe transnacionalne suradnje u financijskoj perspektivi 2014.-2020. Navedene programe predstavit će djelatnici Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije (MRRFEU) kao predstavnici nadležnog nacionalnog tijela.

Seminar će se održati u Pazinu u petak, 3. lipnja 2016. s početkom u 10:30 sati u prostorijama Školsko–gradske sportske dvorane/Polivalentne dvorane na adresi Tugomila Ujčića 2, Pazin.

Program seminara:

10:30 – 10:50                      Uvod (MINT, Istarska županija)

10:50 – 11:30                      Prezentacija INTERREG V-A (MRRFEU):               IT-HR

 

11:30 – 12:15                     Prezentacija INTERREG V-A (MRRFEU):               SLO-HR

12:15 – 12:45                     Pauza / Ručak

 

12:45 – 13:30                     Prezentacija INTERREG V- B (MRRFEU):

–  Središnja Europa

–   Dunav

–  Med

–  Adrion

13:30 – 14:15                    Razno

 

14:15 – 15:00                    Primjer dobre prakse

Hrvatska turistička zajednica zadržava pravo izmjene programa.

 

Za potvrdu sudjelovanja molimo da ispunite prijavnicu putem on-line sustava http://business.croatia.hr

Rok za prijavu je četvrtak, 2. lipnja u 12:00 sati. S obzirom da je edukacija besplatna, broj mjesta je ograničen pa Vas molimo da svoju prijavu izvršite na vrijeme.

Za sve dodatne informacije molimo da kontaktirate Ivanu Karuza iz Glavnog ureda HTZ-a putem e-mail adrese [email protected] ili Anu Ilijić iz Ministarstva turizma putem e-mail adrese [email protected].

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana. Ulaz za urednike