Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Poziv na radionice za izradu Lokalne strategije razvoja LAG područja „Središnja Istra“

Sve članove Lokalne akcijske grupe „Središnja Istra“ i sve druge zainteresirane poduzetnike, ustanove, udruge i fizičke osobe, pozivamo da svojim sugestijama, zapažanjima, komentarima i prijedlozima aktivno sudjeluju na radionicama za izradu Lokalne strategije razvoja LAG područja „Središnja Istra“ (obuhvaća područje Grada Pazina i Općina Cerovlje, Gračišće, Karojba, Lupoglav, Motovun, Sv. Petar u Šumi i Tinjan) a koja se provodi prema LEADER načelima u sklopu IPARD programa.

Radionice će se održati u Velikoj vijećnici Grada Pazina; Družbe sv. Ćirila i Metoda 10, Pazin, u sljedećim terminima:

1. radionica će se održati u srijedu 25. srpnja 2012. godine u trajanju od 11:30 do 15:00 sati, sa temom: Predstavljanje prikupljenih podataka i izrada SWOT analize,

2. radionica održati će se u četvrtak 26. srpnja 2012. godine u trajanju od 11:30 do 15:00 sati, sa temom: Određivanje strateških razvojnih ciljeva LAG područja (temeljem izrađene SWOT analize).

Molimo da se pozivu odazovete jer su vaši prijedlozi i mišljenja jedna od najvažnijih okosnica izrade strategije, potvrdu vašeg sudjelovanja te eventualna pitanja ili prijedloge molimo dostavite na mail: marta.daus-brubnjak@pazin.hr ili na broj telefona 052/635-107.

Predsjednik LAG-a „Središnja Istra“
Renato Krulčić

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana. Ulaz za urednike