Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Poziv na dane otvorenih vrata udruga u LAG-u “Središnja Istra”

logo_lagLAG „Središnja Istra“ pridružio se ovogodišnjim Danima otvorenih vrata udruga koji se u organizaciji Ureda Vlade Republike Hrvatske, održavaju od 28. do 30. svibnja. Ovom se inicijativom daje prilika udrugama da građanima predstave svoje programe i aktivnosti ali i da podsjete na važnu ulogu koju udruge imaju u povezivanju građana u rješavanju problema i stvaranju mreža uzajamne podrške.

Svi građani koji posjete udruge tijekom Dana otvorenih vrata moći će preuzeti i ispuniti „putovnicu“ u koju će unositi žigove udruga i svoje dojmove, te osvojiti prigodne nagrade.

U sklopu dana otvorenih vrata, zaposlenici LAG-a “Središnja Istra” biti će na raspolaganju za individualna savjetovanja vezana za dobivanje potpora putem alternativnih izvora financiranja za već postojeće ili buduće projektne ideje  iz različitih područja interesa (poljoprivreda, malo i srednje poduzetništvo, odgoj i obrazovanje, sport).

Danima otvorenih vrata LAG-a „Središnja Istra“ pridružit će se i Udruženje obrtnika Pazin za savjetovanja vezana za programe Mjera za poticanje zapošljavanja Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u 2015. godini.

LAG “Središnje Istra” očekuje vas na Danima otvorenih vrata u petak, 29. svibnja od 9 do 15 sati, na adresi 154. brigade Hrvatske vojske 5 u Pazinu (bivša vojarna).

U cilju pružanja što konkretnijih informacija , poželjna je prethodna najava na broj mobitela: 091/605-1531 ili na e-mail adresu: [email protected].