Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Podnevni doček uz živu glazbu u Pazinu: Top od The Pops i Frula band 

Kraj godine nam se bliži, a Advent u srcu Istre nastavlja s programima. Posljednji tjedan u godini provodite uz besplatni koncert Big Band-a iz Pule koji gostuje u Spomen domu. Nakon uspješnog pulskog koncerta, vrsni glazbenici koncertnu će večer posvetiti jednom od najutjecajnijih glazbenika u povijesti glazbe. Sviraju Dukea Ellingtona, jednog od najznačajnijih američkih jazz glazbenika svih vremena. Besplatni koncert će se održati u Spomen domu, u srijedu, 28. prosinca 2022. u 20.00 sati.

Sredina tjedna rezervirana je za najmlađe – u goste nam dolaze vilenjaci iz Zemlje zabave s hit predstavom: Što se zbilo dok se vilenjaku snilo? Saznajte što je naljutilo Djeda Mraza i kakvu je to spačku smislio nestašni vilenjak Vicko…Predstava je besplatna i održat će se u holu Spomen doma u četvrtak, 29. prosinca s početkom u 18:00 sati.

I ovog 31. prosinca u podne stanovnici/ce Pazina i njihovi gosti počinju odbrojavanje do 2023. godine. Ako želite dva puta dočekati Novu godinu uz živu glazbu i klizalište tada je Pazin pravi odabir za Vas. Veselo će biti već od jutra kada u 10:00 sati ispred Gradske kavane u Pazinu nastupaju majstori dobre zabave koji će se pobrinuti za odličnu atmosferu, naravno radi se o domaćem sastavu – Frula band, a u 11:00 sati počinje svirka na klizalištu. Dočekajte podne uz odličan istarski bend Top Of The Pops koji će izvoditi najveće domaće i strane hitove u vrhunskoj izvedbi. Uz aromatično kuhano vino ili topli čaj nazdravite i zaplešite za kraj godine upravo u Pazinu. Najmlađi posjetioci moći će klizati uz prigodne maskote.