Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina

Pazinski osnovci pogledali predstavu koja potiče empatiju prema učenicima s teškoćama u razvoju

U srijedu, 3. svibnja 2017. godine s početkom u 13.30 sati učenici šestih, sedmih i osmih razreda Matične škole Pazin posjetili su Spomen dom te pogledali kazališnu predstavu Kristijan u izvedbi Teatra Naranča s ciljem  razvijanja i podizanja svijesti učenika prema djeci s teškoćama.

U predstavi je na  edukativan i humorističan način prikazan odnos vršnjaka prema Kristijanu, dječaku s teškoćama u razvoju. Predstava je usmjerena na razvijanje empatije društva prema učenicima i mladim ljudima s teškoćama u razvoju, a dobila je naziv prema imenu glavnog junaka ove priče.

Predstava je organizirana u sklopu projekta “Zajedno do znanja” prijavljenog na Poziv za dostavu projektnih prijedloga Ministarstva znanosti i obrazovanja pod nazivom “Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama, faza II” u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali sufinanciranog sredstvima Europskog socijalnog fonda.

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana.