Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina

Otvorena javna rasprava o Prijedlogu Povelje o suradnji Grada Pazina i organizacija civilnog društva

Grad Pazin otvara javnu raspravu o Prijedlogu Povelje o suradnji Grada Pazina i organizacija civilnog društva. Javna rasprava bit će otvorena do 16. srpnja 2012. godine, a iza 22. srpnja 2012. planirana je sjednica Gradskog vijeća na kojoj bi se spomenuta Povelja usvojila.

Cilj i svrha javne rasprave je prikupiti mišljenja zainteresirane javnosti o Prijedlogu Povelje o suradnji Grada Pazina i organizacija civilnog društva kojeg je izradio Grad Pazin te drugih propisa kojima se utvrđuje razvoj civilnog društva na području Grada Pazina.
Pozivaju se svi zainteresirani da dostave svoje načelne primjedbe i prijedloge na cjelokupni tekst, kao i konkretne primjedbe i prijedloge na pojedine članke predložene u Prijedlogu Povelje, uz jasna obrazloženja i to putem elektroničke pošte na: anton.finderle@pazin.hr.
Po završetku procesa savjetovanja, svi pristigli komentari, primjedbe i prijedlozi bit će objavljeni na službenim web stranicama Grada Pazina, uz obrazloženja za one koji eventualno neće biti prihvaćeni o tome zašto nisu prihvaćeni.
Za dodatne upite u vezi s postupkom savjetovanja možete se obratiti na broj telefona: 052/624-111 (int. 121 ili int. 126) ili adresu elektroničke pošte: anton.finderle@pazin.hr ili boris.demark@pazin.hr.

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana.