Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

OTKAZANO: U Pazinu pripremni seminar za prijavu na natječaj “Dan znanosti”

Pripremni seminar najavljen za 10. ožujka 2011. u Pazinu otkazan je zbog nedovoljnog interesa potencijalnih polaznika. Udruga Zlatni rez će zainteresiranima pružati individualne konzultacije prema potrebi.
Specifična pitanja o natječaju mogu se postavljati na adresu [email protected]

U suradnji s tvrtkom L’Oreal Adria, Udruga Zlatni rez Rijeka ponovno je pokrenula u 2011. godini projekt DAN ZNANOSTI, s ciljem povećanja razumijevanja prirodnih znanosti i matematike od strane učenika osnovnih škola. Natječaj za ostvarivanje financijske potpore za rad na projektu "Dan znanosti 2011" otvoren je do 30. travnja 2011. godine.
U Natječaju je objavljeno održavanje pripremnih seminara za zainteresirane nastavnike, i to u 3 županijska sredista (Rijeka, Gospić, Pazin). Seminari se održavaju s ciljem poticanja nastavnika/škola za uključivanje u Dan znanosti.
U Pazinu će se seminar za pripremu projekata održati u četvrtak, 10. ožujka 2011. s početkom u 16,00 sati u Velikoj vijećnici Grada Pazina (Družbe sv. Ćirila i Metoda 10).
Seminari su besplatni, potrebno je samo elektronskom poštom najaviti sudjelovanje. Predviđeno trajanje seminara je 3 sata, a na njima će se nastavnici informirati o načinu prijave i detaljima vezanim uz ispunjavanje projektne dokumentacije. Više o projektu, tekst natječaja i obrasci za prijavu objavljeni su ne internetskim stranicama udruge Zlatni rez: http://www.zlatnirez.hr .
Specifična pitanja o natječaju mogu se postavljati na adresu [email protected].