Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina

Olimpijada Dječjeg vrtića “Olga Ban” Pazin 11.05.2012.

Već uobičajeno u ovom dijelu godine, a uoči Dana Grada, 11. put za redom Vrtić, u suradnji sa Zajednicom sportskih udruga Grada Pazina, savezom sportova Istarske županije, županijskim Crvenim križem, gradskom Vatrogasnom postrojbom, predstavnicima gradskih sportskih klubova i udruga te roditeljima djece polaznika i zainteresiranim pojedincima, prijateljima pazinskog Vrtića organizira 11. Dječju olimpijadu Dječjeg vrtića „Olga Ban“ Pazin.

Na Gradskom stadionu u petak 11.05. od 9 do 11 sati 480 djece iz pazinskog matičnog i sedam područnih vrtića: iz Cerovlja, Gračišća, Karojbe, Lupoglava, Motovuna, Sv. Petra u šumi i Tinjana takmičit će se u nogometu, trčanju, skakanju, bacanju loptice, potezanju konopa ,skakanju u vreći, vožnji tricikla i na poligonu.
Zajedno s djecom, olimpijske vrijednosti promiče i 80 tak odgojiteljica, stručnih suradnica i drugih zaposlenika Vrtića.
Važno je sudjelovati, igrati fer i znati da „ sve što sam naučio u Vrtiću ponijet ću sa sobom u život!“
Organizaciju ove manifestacije potaknuo je Hrvatski olimpijski odbor – Ured za lokalni sport, koji sudionicima Olimpijade osigurava sportske majce, kape i nagrade ( diplome,medalje i pehare ), a domaće snage, prijatelji djece i sporta, osigurali su sve ostalo potrebno za uspjeh ove Olimpijade.

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana.