Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina

Održana 11. olimpijada Dječjeg vrtića “Olga Ban” Pazin

Na Gradskom stadionu danas (11.05.) je održana 11. po redu Olimpijada Dječjeg vrtića “Olga Ban” na kojoj je nastupilo 480 djece iz pazinskog matičnog i sedam područnih vrtića: iz Cerovlja, Gračišća, Karojbe, Lupoglava, Motovuna, Sv. Petra u šumi i Tinjana u nogometu, trčanju, skakanju, bacanju loptice, potezanju konopa ,skakanju u vreći, vožnji tricikla i na poligonu.

Zajedno s djecom, olimpijske vrijednosti I vrijednosti zdravog načina života promicalo je 80- tak djelatnika Vrtića.
Važno je sudjelovati, igrati fer i znati da „ sve što sam naučio u Vrtiću ponijet ću sa sobom u život!“
Organizaciju ove manifestacije potaknuo je Hrvatski olimpijski odbor – Ured za lokalni sport, koji sudionicima Olimpijade osigurava sportske majice, kape i nagrade ( diplome,medalje i pehare ), a domaće snage, prijatelji djece i sporta, osigurali su sve ostalo potrebno za uspjeh ove Olimpijade.

Ovu je manifestaciju organzirao Vrtić, u suradnji sa Zajednicom sportskih udruga Grada Pazina, Savezom sportova Istarske županije, županijskim Crvenim križem, Javnom Vatrogasnom postrojbom Pazin, predstavnicima gradskih sportskih klubova i udruga te roditeljima djece polaznika i zainteresiranim pojedincima i prijateljima pazinskog Vrtića.
Na kraju manifestacije najboljima su podijeljene prigodne nagrade, a rezultate možete vidjeti dolje niže.
 

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana.