Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Održano predavanje: „Što potpisujem? Doživotno i dosmrtno uzdržavanje nije isto!“

U povodu Međunarodnog dana starijih osoba, jučer 1. listopada, Udruga umirovljenika Pazinštine i Grad Pazin organizirali su predavanje pod nazivom: „Što potpisujem? Doživotno i dosmrtno uzdržavanje nije isto!“

Predavanje su održali odvjetnici Mraković Marina i Jakac Dean, a u svom su predavanju iznijeli korisne informacije o Ugovoru o doživotnom i dosmrtnom uzdržavanju, darovnom ugovoru, oporuci te ostalim bitnim stvarima na koje treba obratiti pažnju prilikom sklapanja ili potpisivanja istih. 

Predavanju je prisustvovao i Gradonačelnik Grada Pazina koji je čestitavši svim starijim osobama njihov dan istaknuo  kako Grad Pazin vodi brigu o osobama treće životnoj dobi u  našoj lokalnoj zajednici, kako se nastavlja raditi na cjelovitoj inkluzivnoj skrbi za starije osobe čiji je ključni projekt izgradnja Doma za starije osobe i centra za pružanje izvaninstitucijskih socijalnih usluga Pazin.

Predavanje se je održalo u sklopu Projekta čiji je nositelj Udruga umirovljenika Općine Žminj, partner je Općina Žminj dok su suradnici na projektu Udruga umirovljenika Pazinštine, Udruga umirovljenika Općina: Kanfanar, Bale i Svetvinčenat, a koji je financiran od strane Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

 

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana. Ulaz za urednike