Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Obavijest roditeljima učenika prvih razreda osnovne škole s područja Grada Pazina u vezi nabavke udžbenika

Kako bi roditeljima pružili podršku prilikom upisa djece u 1. razred osnovne škole, roditeljima djeteta polaznika 1. razreda osnovne škole s područja Grada Pazina iz Proračuna Grada Pazina sufinancirat će se iznos od 500,00 kuna za nabavku udžbenika.


Iznos od 500,00 kuna isplatit će se svim roditeljima koji imaju prebivalište na području Grada Pazina i čije dijete ima prebivalište na području Grada Pazina, sukladno uvjetima i dokazima koje je potrebno priložiti uz Zahtjev za sufinanciranje udžbenika za učenike 1. razreda osnovne škole s područja Grada Pazina u školskoj godini 2015./2016.
Planira se sufinanciranje nabavke udžbenika za 89 učenika što čini ukupno 44.500,00 kuna. Prvim izmjenama Proračuna Grada Pazina za aktivnost „Udžbenici za djecu 1. razreda Osnovne škole“ planirano je 45.000,00 kuna.

Nadležan Upravni odjel će na početku školske godine raspisati Javni poziv za sufinanciranje nabavke udžbenika za učenike 1. razreda osnovne škole s područja Grada Pazina u školskoj godini 2015./2016. Da bi ostvarili pravo iz ovog Javnog poziva roditelji moraju ispuniti Zahtjev za sufinanciranje udžbenika za učenike 1. razreda osnovne škole s područja Grada Pazina u školskoj godini 2015./2016.

Zahtjev se može podići u pisarnici Grada Pazina ili na službenoj web stranici Grada Pazina (www.pazin.hr) .

Zahtjev – udžbenici 1. razred

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana. Ulaz za urednike