Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Obavijest o nabavi udžbenika za školsku godinu 2019./2020.

Obavještavamo Vas da su odlukom Ministarstva znanosti i obrazovanja RH osigurana financijska sredstva u Državnom proračunu za nabavu udžbenika za školsku godinu 2019./2020., sukladno Zakonu o udžbenicima i drugim obrazovnim materijalima za osnovnu i srednju školu. Svim učenicima su osigurani besplatni udžbenici za redovne i izborne predmete.

U tijeku je postupak nabave udžbenika za 2., 3., 4., 6., 7. razred (osim Biologije, Kemije i Fizike) i 8. razred. Navedeni razredi koriste udžbenike koji su odabrani 2014. godine i katalog je objavljeni na web stranici naše škole –

http://os-vnazora-pazin.skole.hr/upload/os-vnazora-pazin/newsattach/1508/POPIS_UDZBENIKA_ZA_2015_2016.xls .

Za 1., 5. razred te za 7. razred Biologija, Kemija i Fizika izvršen je odabir udžbenika 2019. godine i katalog je objavljen na web stranici naše škole – /upload/os-vnazora-pazin/images/newsimg/4120/File/Rezultati%20izbora%20ud%C5%BEbenika.ods

Škola će izvršiti nabavu udžbenika za redovne i izborne predmete.

Nabavljeni udžbenici vlasništvo su Osnovne škole Vladimira Nazora Pazin.

Sve udžbenike za redovnu i izbornu nastavu učenici će preuzeti u svojim školama, odnosno učionicama, prvi dan nastave. Roditelji će preko učenika dobiti izjave kojima potpisuju preuzimanje udžbenika te uvjete korištenja i vraćanja istih a kraju školske godine 2019./2020.

Druge obrazovne materijale: radne bilježnice, zbirke zadataka, atlase, likovne mape, kutije za tehnički i sl. nabavljaju roditelji.

Objava kataloga odabranih drugih obrazovnih materijala bit će objavljen na web stranicama škole do 15. srpnja 2019. godine.