Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina

Natječaj za OCD otvoren do 17. veljače 2020.

Jučer ( 3.2.2020.) u velikoj vijećnici Grada Pazina održana je radionica za potencijalne prijavitelje na Javni natječaj za financiranje programa/ projekata/ manifestacija od interesa za opće dobro iz Proračuna Grada Pazina u 2020. godini. Ove godine Grad Pazin je objedinio u ovom natječaju i financiranje manifestacija u povodu obilježavanja Dana Grada Pazina.

Natječaj je prezentirala Nevija Srdoč, pročelnica Upravnog odjela za samoupravu, upravu i društvene djelatnosti,  te je u svom izlaganju prošla kroz elemente koje natječaj sadrži te istaknula one na koje treba posebno obratiti pozornost kako bi prijava bila prihvatljiva. Natječaj je objavljen 15. siječnja 2020. godine i traje zaključno s 17. veljače 2020. Za ovaj natječaj u Proračunu Grada Pazina za 2020. godinu planirano je 600.000,00 kuna.

U nastavku prezentacije predstavnici udruga ukratko su upoznati i s Natječajem za sufinanciranje programa javnih potreba u sportu Grada Pazina u 2020. godini.

Anton Finderle, savjetnik za odgoj, obrazovanje i mlade, u nastavku je udruge informirao o najavljenom natječaju za 2020. godinu Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva koja će raspisati natječaj iz Fonda gradova i općina u ožujku ove godine.

Ispred Grada Pazina, na pitanja zainteresiranih odgovore i pojašnjenja su davale i Ranka Šepić, savjetnica za vođenje projekata i manifestacija, Tamara Damijanić, viša stručna suradnica za projekte i Emina Svilar, viša stručna suradnica za kulturu.

Prezentacija je dostupna u nastavku JAVNI NATJEČAJI 2020 – radionica_03_02_2020.

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana.