Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Lijepom Našom u Pazinu – započela prodaja ulaznica

LOGO LIJEPOM NAŠOMLijepom našom, glazbeno-scenski spektakl Hrvatske televizije, snimat će se u Pazinu u srijedu 4. studenoga 2015. godine, u novoj školsko-gradskoj sportskoj dvorani s početkom u 19.00 sati.
Ulaznice se prodaju po cijeni od 30,00 kuna u Pučkom otvorenom učilištu (Spomen dom u Pazinu), radnim danom od 8.00 do 15.00 sati. Na dan snimanja ulaznice će se moći kupiti od 18.00 sati na ulazu u školsko-gradsku sportsku dvoranu.

Scenaristički i režijski, emisije su zamišljene kao show najpoznatijih zvijezda hrvatskoga glazbenoga ozračja, kada je u pitanju hrvatska narodna glazba, ali i najboljih KUD-ova, tamburaških i folklornih sastava, klapa i vokalnih skupina s područja u kojem se snimanje održava.

Na snimanju nastupaju pazinski izvođači: Folklorno društvo Pazin, Mješoviti pjevački zbor Roženice, Vokalna skupina Rožice, Mirta Krsnik, Iva Gortan, Klapa Bukaleta i Etno skupina Veja.

Među ostalim izvođačima nastupaju: Lidija Percan, Sergio Pavat, Magnolija, Sergio Valić, Ivan Zak, Neda Ukraden, Zlatko Pejaković i brojni drugi.

Domaćin emisije je Grad Pazin.

U organizaciji sudjeluju: Pazin sport d.o.o., Usluga d.o.o., Muzej Grada Pazina, Etnografski muzej Istre, Folklorno društvo Pazin, Antica torte i kolači, Agroturizam Ograde, Vina Gortan i Pučko otvoreno učilište Pazin.