Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Kašćerga i Čago Žminj za naslov u Pazinu

Finale izborili su malonogometaši Kašćerge nakon ruleta penala, zahvaljujući odlučujuće obrane u posljednjoj seriji  mladog golmana Luke Ukotića. Polufinale između Kašćerge i Setuma iz Pazina, otišlo je na penale nakon tvrde utakmice koja je završila bez pogotka. Terensku inicijativu imala je ekipa Kašćerge koja je pokušavala probiti obranu Setuma, ali svi pokušaji nisu rezultirali zgoditkom, dok je Setum prijetio iz kontranapada. Treba istaknuti vratare koji su bili na visini zadatka te su tako mreže ostale netaknute. Drugo polufinale između ekipa C.B. Club iz Pazina i Čago iz Žminja bio je na rasporedu u 21.00 sati, no ekipa C.B. Cluba igrala je finale na drugom turniru u isto vrijeme, te se nije pojavila na parket u Pazinu, pa je ekipa Čaga iz Žminja bez borbe ušla u finale.

Dan ranije u subotu 24. siječnja odigrani su uzvratni susreti četvrtfinala. Čago iz Žminja ponovio je pobjedu protiv Novog naselja te se plasirao  u polufinale isto je napravila Kašćerga protiv Kringe, dok Setum iz Pazina zadržao je gol prednosti protiv Noćnih Ptica iz Cerovlja te izbacio prošlogodišnje prvake, dok je C.B. Club iz Pazina ponovno uvjerljivo pobijedio ekipu Tupljaka.

U nedjelju prije polufinala igrale su se utakmice razigravanja te u subotu 31. siječnja očekuju se i  dvoboji za plasman. Sve počinje u 16,30 a finale je na rasporedu u 21,00 sati.

Raspored utakmica, dosadašnji rezultati te listu strijelaca možete pronaći niže.

Raspored Doigravanje

Najbolji strijelci Žuti i Crveni