Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Izmjene_Javni poziv za obavljanje ugostiteljske djelatnosti u adventskim kućicama

Grad Pazin objavljuje javni poziv za iskazivanje interesa za obavljanje ugostiteljske djelatnosti i djelatnosti trgovine tijekom održavanja manifestacije Veseli prosinac u Pazinu i Klizalište u srcu Istre u Adventskim kućicama koje će biti postavljene uz klizalište na otvorenom.

Grad Pazin tradicionalno organizira Veseli prosinac, manifestaciju koja okuplja i promovira božićno-novogodišnje programe koji se u Pazinu odvijaju tijekom mjeseca prosinca. Predmet poziva je sakupljanje informacija o iskazanom interesu za korištenje:

  • Adventskih drvenih kućica (3 komada dimenzije 2x2m) koje će se postaviti u Šetalištu Pazinske gimnazije, ispred Spomen doma (okvirna skica u prilogu 1), u periodu od 10. prosinca 2021. do 09. siječnja 2022. uz mogućnost produženja.

Kućice će biti postavljene u neposrednoj blizini otvorenog klizališta i pozornice na kojoj će se odvijati blagdanski programi, odnosno uz Spomen dom koji je također „domaćin“ brojnim blagdanskim događanjima. Namjena Adventskih kućica je za obavljanje ugositeljske djelatnosti i to na način da svaka kućica pruža različitu ponudu:

  • kućica za usluživanje hrane – toplih obroka poput kobasica, kupusa i slično,
  • kućica za usluživanje brze hrane poput burgera, hot dogova, sendviča i slično,
  • kućica za usluživanje slatke hrane poput fritulica, palačinki, wafla i slično.

Svi zainteresirani obvezni su ispuniti Prijavnicu (Prilog 3) koja je sastavni dio ovog Poziva i dostaviti ju putem e-maila na: [email protected] trajno, do popunjenja mjesta (izmjene od 02.12.2021.). Prijave se mogu dostaviti i osobno/poštom na adresu: Družbe Sv. Ćirila i Metoda 10, 52000 Pazina. Nepotpune i nepravovremene prijave neće se razmatrati.

Cijena zakupa:

– za ugostiteljske djelatnosti: 300,00 kn za cijelo vrijeme trajanja manifestacije (30 dana), uz mogućnost produženja do kraja siječnja, bez dodatne naknade / ili 10,00 kn po kućici po danu korištenja u slučaju kraćeg zakupa (izmjene od 02.12.2021)

 

Nadležni odjel će nakon pregleda pristiglih prijava definirati raspored postavljanja kućica te u slučaju većeg broja dostavljenih prijava sa istom/sličnom ponudom od broja raspoloživih štandova i kućica, provesti javnu dražbu te dostaviti Rješenja odabranim prijaviteljima.

Detaljan tekst javnog poziva sa prilozima i prijavnicom možete naći u nastavku:

1_Izmjene II_ Javni poziv izlagačima Adventske kućice – Veseli prosinac 2021 (izmjena 02.12.2021.).pdf

2_Blagdanski programi u Pazinu (02.12.2021.).pdf

Prilog 1_Skica prostora.pdf

Prilog 3_Prijavnica za izlagače – Adventske kućice.docx

—-

1_Izmjena I._Javni poziv izlagačima Adventske kućice – Veseli prosinac 2021.pdf 
(29.11.2021)

1_Javni poziv izlagačima Adventske kućice – Veseli prosinac 2021.pdf 
(26.11.2021)

Prilog 2_Program uz Adventske kućice.xlsx