Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Pazin pozvao Istarske hoteljere na suradnju

U organizaciji udruge „Istra Inspirit“ i Grada Pazina, danas, 13. travnja 2015. godine, u sobi Julesa Vernea u Pazinskom kaštelu, održan je sastanak sa predstavnicima hotelskih kuća u Istri kako bi im se približio projekt „Istra Inspirit“ te potaknula turistička suradnja s Gradom Pazinom.

Gradonačelnik Grada Pazina, Renato Krulčić, prisutne je kratko pozdravio te je predstavio tematski zabavni park „Inspirit Fantasy park“, za koji je do sad napravljen projekt Dizajna parka i Cost benefit analiza. Također iste je pozvao na suradnju i to ponajviše u vrijeme božićnih blagdana, obzirom Pazin već tradicionalno organizira manifestaciju Veseli prosinac koja od lani započinje Festivalom palačinki.

Nakon prigodnih riječi gradonačelnika, Manuela Hrvatin, viša savjetnica za međunarodne projekte Istarske županije prisutnima je predstavila projekt „Istra Inspirit“ te su svi zajedno pokušali naći najbolji način kako navedeni projekt ali i sam Pazin i Središnju Istru učiniti što primamljiviju turistima.

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana. Ulaz za urednike