Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina

Info dan o Europskom socijalnom fondu

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva i Upravni odjel za međunarodnu suradnju i europske poslove Istarske županije zajedno organiziraju Info dan o Europskom socijalnom fondu i mogućnostima koje se kroz njega pružaju u Republici Hrvatskoj. Cilj Info dana je predstavljanje natječaja i mogućnosti za dodjelu bespovratnih sredstava u 2016. godini u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020.

Ovo predstavljanje Europskog socijalnog fonda u Istri  organizira se u okviru projekta AdriGov (Adriatic Governance Operational Plan) sufinanciranom iz programa prekogranične suradnje IPA Adriatic, na kojem Upravni odjel za međunarodnu suradnju i europske poslove Istarske županije sudjeluje kao partner.

Konferencija će se održati u ponedjeljak, 25.04.2016. godine u trajanju od 10:00 do 14:00 na Fakultetu ekonomije i turizma Dr. Mijo Mirković u Puli.

Zbog ograničenog broja sudionika sudjelovanje je potrebno prijaviti čim prije, a najkasnije do 22.04.2016. putem on-line prijavnice dostupne na http://goo.gl/forms/2y68iNOQAF.

Info dan ESF Pula

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana.