Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina

Gradonačelnik sa suradnicima posjetio Dječji vrtić „Olga Ban“ i Dnevni boravak za starije osobe Pazin

DSC_1253

U susret božićnim i novogodišnjim blagdanima gradonačelnik Renato Krulčić je danas, 21. prosinca 2015., sa suradnicima posjetio Dječji vrtić „Olga Ban“ Pazin i Dnevni boravak za starije osobe Pazin. 

Plesom, pjesmom i prigodnim nastupom najmlađi su dočekali gradonačelnika, a Vesna Rusijan Ljuština, ravnateljica Dječjeg vrtića „Olga Ban“, u ime vrtića pozdravila je goste i okupljene domaćine – djecu, odgajateljice, stručne suradnike te se zahvalila na podršci koju Grad pruža ustanovi te zaželjela svima sve najbolje u novoj 2016. godini. Gradonačelnik se zahvalio djeci i domaćinima na prekrasnom dočeku i poželio svima sretnu novu godinu te uručio prigodne poklone – opremu za vježbanje i slikovnice.

Nakon toga, uslijedio je posjet Dnevnom boravku za starije osobe u Spomen domu Pazin gdje je gradonačelnik polaznicima boravka zaželio sve najbolje povodom nadolazećih blagdana i nove 2016. godine te im uručio prigodne poklone. U ime Gradskog društva Crvenog križa Pazin koji je ujedno i provoditelj navedenog projekta prijemu je prisustvovala i njegova ravnateljica Marijana Krbavac Žulić te voditelj pružanja socijalne usluge pomoć u kući Radenko Vadanjel.  Gradonačelniku su se korisnici Dnevnog boravka zahvalili na posjetu i poklonima te mu uručili prigodni poklon koji su oni sami izradili na svojim radionicama.

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana.