Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Grad Pazin osigurao poklon pakete za najranjivije sugrađane uoči božićno-novogodišnjih blagdana

Uoči nadolazećih božićno-novogodišnjih blagdana, Grad Pazin je i ove godine za svoje najranjivije sugrađane pripremio 153 prigodna poklon paketa za što je osigurano nešto više od 21.000,00 kuna. 

Od toga je socijalno najranjivijim sugrađanima namijenjeno 90 prigodnih paketa sastavljenih od prehrambenih i higijenskih artikala. Popis najpotrebitijih osoba sastavljen je u suradnji sa Centrom za socijalnu skrb Pazin i Gradskim društvom Crvenog križa Pazin. Podjela paketa vršit će se zajedno s djelatnicima i volonterima Gradskog društva Crvenog križa Pazin, od 15. do 17. prosinca  u njihovim prostorima na adresi Prolaz Ernesta Jelušića 2, od 9,00 do 15,00 sati.

Kako bismo očuvali zdravlje naših starijih sugrađana, prema potrebi paket može preuzeti i mlađa osoba (djeca, unuci, susjedi,…), uz predočenje osobne iskaznice i OIB-a korisnika.

Dodatno Grad Pazin pripremio je poklon pakete (63) i za korisnike s područja Grada Pazina smještene u Ustanovama socijalne skrbi, organiziranom stanovanju kao i za članove Poludnevnog boravka za osobe s intelektualnim teškoćama Pazin i Motovun te korisnike Dnevnog boravka za starije osobe Pazin.