Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina

Dan Grada Pazina 2015 – program

Silente FBGrad Pazin 2. lipnja 2015. obilježava godišnjicu prvog spominjanja Pazina u pisanim dokumentima iz 983. godine. Tim je povodom Grad u suradnji sa ustanovama i udrugama koje su registrirane i djeluju u Pazinu pripremio bogat program za građanstvo. U osmišljavanje programa uključilo se je devet udruga, Zajednica sportskih udruga i sportski klubovi, te sve ustanove kojima je osnivač Grad Pazin – Pučko otvoreno učilište Pazin, Gradska Knjižnica Pazin, Muzej Grada Pazina, Osnovna škola Vladimira Nazora Pazin i Dječji vrtić „Olga Ban“ Pazin.

Svi su programi besplatni za sudjelovanje a centralno događanje predviđa se za srijedu 3. lipnja kada će u 21.00 sat na glavnom gradskom trgu započeti koncert na kojem nastupaju Grupa SILENTE te Iva Gortan s Acoustic Lounge triom. Predviđeno trajanje koncerta je do 1:00h nakon čega posjetitelji mogu nastaviti s druženjem i zabavom u nekom od pazinskih ugostiteljskih objekata koji će tom prilikom biti otvoreni do 4:00h.

Ostali programi odvijat će se u vremenu od 23. svibnja pa sve do 11. lipnja a uključuju programe za djecu, različite kulturne i zabavne programe te sportske susrete, pa će se tako u 20-tak dana u Pazinu odvijati tridesetak najrazličitijih aktivnosti otvorenih za građanstvo.

Cjelokupni program obilježavanja Dana Grada objavljen je u letku Pazin na dlanu koji izdaju Grad Pazin i Turistička zajednica Središnje Istre a koji se može pronaći u uredu turističke zajednice te u lokalnim ugostiteljskim objektima. Program i njegove eventualne izmjene objavit će se na službenim internetskim stranicama Grada Pazina www.pazin.hr te na Facebook eventu: Dan Grada Pazina 2015.

U prilogu se nalazi letak Pazin na dlanu sa detaljnim programom.

 

Pazin na dlanu Program (small)Pazin na dlanu naslovna (small)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana.