Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Blagdanska druženja u Pazinu uz Remix band i Replay band

Program Veselog prosinca u Pazinu bliži se svojem vrhuncu! Grad Pazin je sa suradnicima pripremio je program proslave Božića i ispraćaja stare godine, a osim ovih programa brojni su ugostitelji organizirali prigodna događanja u svojim objektima.

Na Badnjak 24.12. već od jutarnjih sati započinju diljem grada prigodni koncerti i druga ponuda a u večernjim satima svi se mogu zabaviti uz program na klizalištu u srcu Istre nakon čega se selimo u zatvorene prostore ugostiteljskih objekata koji će biti otvoreni sve do 4.00 sata.

Zabave u Pazinu neće nedostajati niti na sam dan Božića kada večer također donosi brojne programe. S pozornice na klizalištu u srcu Istre publiku će zabavljati Remix bend a bit će tu i nezaobilazna prigodna ugostiteljska ponuda. Noć nas ponovno vodi u ugostiteljske objekte gdje se zabava nastavlja do ranih jutarnjih sati.

Pred vikend, u petak 27. prosinca u popodnevnim satima priprema se još jedan After work Party već od 15 sati kada će se uz Side effects band posjetitelji moći zasladiti najboljim pršutima i kobasicama koje u Pazin donose predstavnici Internacionalnog sajma pršuta iz Tinjana i manifestacije S klobasicom u EU iz Svetog Petra u Šumi i nezaobilaznim kuhanim vinom, kuhanim ginom i fritulicama.

Pazin će 2019. godinu ispratiti Dočekom u podne čiji program na klizalištu počinje već od 10.00 sati a završava nastupom Remix banda. Doček Nove godine organizira se kod brojnih ugostitelja koji za ovu priliku imaju radno vrijeme do 06.00 sati.

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana. Ulaz za urednike