Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Blagdanska druženja u Pazinu uz Remix band i Replay band

Program Veselog prosinca u Pazinu bliži se svojem vrhuncu! Grad Pazin je sa suradnicima pripremio je program proslave Božića i ispraćaja stare godine, a osim ovih programa brojni su ugostitelji organizirali prigodna događanja u svojim objektima.

Na Badnjak 24.12. već od jutarnjih sati započinju diljem grada prigodni koncerti i druga ponuda a u večernjim satima svi se mogu zabaviti uz program na klizalištu u srcu Istre nakon čega se selimo u zatvorene prostore ugostiteljskih objekata koji će biti otvoreni sve do 4.00 sata.

Zabave u Pazinu neće nedostajati niti na sam dan Božića kada večer također donosi brojne programe. S pozornice na klizalištu u srcu Istre publiku će zabavljati Remix bend a bit će tu i nezaobilazna prigodna ugostiteljska ponuda. Noć nas ponovno vodi u ugostiteljske objekte gdje se zabava nastavlja do ranih jutarnjih sati.

Pred vikend, u petak 27. prosinca u popodnevnim satima priprema se još jedan After work Party već od 15 sati kada će se uz Side effects band posjetitelji moći zasladiti najboljim pršutima i kobasicama koje u Pazin donose predstavnici Internacionalnog sajma pršuta iz Tinjana i manifestacije S klobasicom u EU iz Svetog Petra u Šumi i nezaobilaznim kuhanim vinom, kuhanim ginom i fritulicama.

Pazin će 2019. godinu ispratiti Dočekom u podne čiji program na klizalištu počinje već od 10.00 sati a završava nastupom Remix banda. Doček Nove godine organizira se kod brojnih ugostitelja koji za ovu priliku imaju radno vrijeme do 06.00 sati.

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana.