Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina

Bajkomanija

Gradska knjižnica Pazin već sedam godina provodi projekt Bajkomanija u predbožićno vrijeme. Projekt podrazumjeva pričaonice u knjižnici te predstave za djecu u tjednu prije Božića.

Bajkomanija se ove godine održava od 14. do 17. prosinca. Za sve ljubitelje bajki, priča, pjesme, plesa, knjiga pripremili smo bogat program. Osim predstava koje izvode polaznici kreativnih radionica u knjižnici, na Bajkomaniji gostuju odgojne skupine Zujalice, Petrići i Frndalići iz Dječjeg vrtića Olga Ban Pazin, učenici iz Osnovne škole Vladimira Nazora Pazin i autorica zbirke pjesmica Kako misli jure, jednog malog Jure Nikolina Manojlović Vračar.

Program započinje svakog dana u 18:30 sati, osim u utorak 15. prosinca kad započinje u 17:00 sati. U organizaciji Društva Naša djeca Pazin 15.prosinca 2015. godine u 16:00 sati na Gradskom stadionu bit će organiziran doček Djeda Mraza koji će i ove godine iznenaditi izborom prijevoznog sredstva. Nakon toga vesela povorka će otići u Spomen dom na drugu večer Bajkomanije.

Kao i uvijek, program se odvija u holu Spomen doma, a partner naše Bajkomanije je Društvo Naša djeca Pazin.

Bajkomanija_2015

 

Gradska knjižnica Pazin Vas poziva da  se pridružite  Bajkomaniji u tjednu od 14. do 17. prosinca i zahvaljuje na podršci i suradnji svima, a posebno volonterima.

 

 

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana.