Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina

Akcija zamjene azbestnih krovova

U četvrtak, 11. rujna 2014. godine održana je prezentacija u organizaciji udruge Moj otok “Moje Srce Istre bez azbesta!” 
U četvrtak, 11. rujna 2014. održana je prezentacija u organizaciji udruge Moj otok “Moje Srce Istre bez azbesta!” Prezentaciji je prisustvovalo sedamdesetak sudionika koji su imali priliku čuti podatke opasnosti koju predstavljaju azbestni krovovi na zgradama. Članovi udruge imaju razne pogodnosti pri zamjeni i kupnji novih krovova, kao što su poticaji od prosječno 1 kn/kg uklonjenog azbesta i dodatnih popusta pri kupnji pokrova od partnera i donatora udruge. Sve informacije zainteresirani mogu pronaći na stranicama udruge “Moj otok” http://mojotok.info/.

U četvrtak, 11. rujna 2014. godine održana je prezentacija u organizaciji udruge Moj otok “Moje Srce Istre bez azbesta!” u holu Spomen doma.
Prezentaciji je prisustvovalo sedamdesetak sudionika koji su imali priliku čuti podatke o opasnosti koju predstavljaju azbestni krovovi na zgradama i postati podupirući članovi udruge. Članovi udruge imaju razne pogodnosti pri zamjeni i kupnji novih krovova, kao što su poticaji od prosječno 1 kn/kg uklonjenog azbesta i dodatnih popusta pri kupnji pokrova od partnera i donatora udruge. Sve informacije zainteresirani mogu pronaći na stranicama udruge Moj otok.

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana.