Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

ABCda za udruge u Pazinu 26.11.2019. u 17 sati

U sklopu Projekta SOS, dio Info dana za udruge u Istri biti će posvećen udrugama i drugim organizacijama koje rade s mladima, pa će se tako održati ciklus edukacija s raznim temama. U Poduzetničkom inkubatoru Pazin imat ćete priliku slušati edukaciju „ABCda za udruge“ koju vodi Helga Možé, upraviteljica Zaklade, a koja će se održati u utorak, 26.11. s početkom u 17:00 sati.

Ako se odlučite za pokretanje nove udruge, ili ukoliko ste preuzeli vođenje već postojeće udruge, ili ste zaglavili i ne znate kako se otpetljati iz problema manjka novaca za udrugu, dokumentacije, pisanja projekata, okupljanja većeg broja aktivnih članova, prijavite se!
Ukoliko imate dodatnih pitanja javite nam se na: [email protected].
Prijave su obvezne putem online prijavnice: https://forms.gle/gNCyRmWimjxFiwge7
Više informacija o bogatom programu ovogodišnjih Info dana za udruge u Istri te o samim predavačima možete pronaći na službenim web stranicama Zaklade: http://www.civilnodrustvo-istra.hr/.
Projekt SOS (socijaliziraj – osvijesti – samozaposli) provodi se u partnerstvu Grada Pula-Pola, Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva, udruge Alumni FET Pula i Zaklade Slagalica iz Osijeka, a financiran je sredstvima Europske unije iz programa Europski socijalni fond.