Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

4.5.2017. u 18h: Kvalitetno planiranje i provedba volonterskih programa

Volonterski centar Istra u suradnji s Gradom Pazinom organizira radni susret organizatora volontiranja i drugih dionika u području volonterstva pod nazivom „Kvalitetno planiranje i provedba volonterskih programa“. Susret će se održati u Pazinu, u Društvenom centru „Veli Jože“ 4. svibnja 2017. (četvrtak), s početkom u 18 sati. 

Volonterski centar Istra će predstaviti osnovne pojmove vezane za volontiranje i kvalitetan rad s volonterima, a sudionici će imati priliku podijeliti vlastita iskustva volontiranja i rada s volonterima, raspravljati o najvažnijim problemima i dilemama te zajedno istražiti mogućnosti za poticanje i razvoj volonterstva na području Pazina, ali i cijele Istarske županije.

Pozivamo sve organizatore volontiranja i one koji to žele postati, kao i volontere i ostale dionike u području volonterstva da svojim aktivnim sudjelovanjem doprinesu ovom susretu i razvoju volonterstva u Istri.

Molimo da potvrdite svoj dolazak, navodeći naziv organizacije (ime i prezime) te broj osoba: [email protected] ili mobitel 097 671 3214 (Nikola Jeličić).

Očekujemo vas s veseljem!