Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina

3. Istarski energetski dani u Pazinu

24., 25. i 26. svibnja 2018. održat će se 3. Istarski energetski dani u školsko – gradskoj sportskoj dvorani u Pazinu.

Prisustvo predavanjima je besplatno uz obaveznu prethodnu prijavu. Organizatori su Grad Pazin i Hrvatski savjet za zelenu gradnju, a partneri su Istarska regionalna energetska agencija, Hrvatska gospodarska komora, Županijska komora u Puli i Pazin d.o.o.

Osim što će se u sklopu provedbe Life SEC Adapt projekta predstaviti važnost izrade Strategije prilagodbe klimatskim promjenama koju izrađuju gradovi Buzet, Labin, Pazin, Poreč, Pula i Rovinj, predstavnici Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja te Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost govorit će o energetskoj učinkovitosti i iskustvima provedbe projekata, a Ministarstvo zaštite okoliša i energetike predstavit će aktualni natječaj „Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja OIE u uslužnom sektoru (turizam, trgovina)“ .

U ulaznom holu dvorane bit će izloženi štandovi raznih tvrtki, a svi posjetitelji će imati priliku odgovoriti na “zeleno” pitanje na info štandu Grada Pazina čime se ostvaruje mogućnost dobivanja nagrade u subotu 26. svibnja u 11,00 sati nakon predavanja Korada Korlevića.

Više o programu pročitajte ovdje.

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana.