Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina

Plavi Put CB Epolon uvjerljiv u finalu Malonogometne lige Pazinštine “La Marenda”

 

12651050_916944175080130_2299203085768413313_n

 

Jučerašnjom (31.01.2016.) završnicom okončana je i ovogodišnja zimska liga Grada Pazina. Nakon nekoliko godina gotovo pa „prokletstva“, najbolja pazinska malonogometna družina, sada okupljena pod imenom Plavi Put CB Epolon, popela se na najvišu stepenicu. I to kako. Pobjedom od 7:0 u finalu protiv jake višnjansko-cerovljanske kombinacije u momčadi Ulja Komarija. Do sedme minute su mreže mirovale, a onda je svoju pogodio Jure Bonaca. Manuel Rudela i Dalibor Vale naizmjence su postigli svatko po dva do 23. minute i sve je bilo gotovo. Do kraja je Vale nadodao još jednog, a u strijelce se upisao i Videkić.

Osim spomenutog trojca, boje prvaka branili su: Robert Kuzma, Roberto Funčić, Mateo Breščić, Edi Baša, Andrea Zgrablić i David Dujanić. Za viceprvake Ulja Komarija igrali su: Nikola Zidarić, Luka Kotorac, Jure Bonaca, Mateo Žiković, Toni Pinčan, Teodor Jehnić, Sanel Budimlić, Antonio Banko, Goran Bratović, Robert Černjul, Alen Kalčić, Zoran Čizmić i Haris Šabić.

Za najboljeg igrača lige proglašen je Matko Videkić iz redova Plavog Puta CB Epolon, najbolji vratar je Albert Ivančić, čuvar mreže trećeplasiranih Noćnih Ptica, a najbolji strijelac dolazi iz redova Varioca, riječ je o Antoniu Ferlinu. Nagradu za fair play dobila je momčad Čaga iz Žminja.

U prepunoj novoj pazinskoj dvorani ipak su najviše pljeska izmamili veterani Hajduka koji su u revijalnoj utakmici igrali protiv Grada Pazina. Iako su za „splitske tiće“ igrali legendarni Ivica Šurjak, Nikica Cukrov i ostali, domaćin je slavio pogotkom Antona Finderlea. (preuzeto s www.istrasport.hr)

Za Hajduk su nastupili: Miljenko Bikić, Vilson Džoni, Nikica Cukrov, Dalibor Božac, Stipe Soldić, Miroslav Pezelj, Orijano Baksa, Ivica Šurjak i Saša Obrovac. Za selekciju Grada Pazina igrali su: Robert Kuzma, Patrick Rabar, Ivan Jeromela, Renato Krulčić, Alen Rosić, Goran Hrvatin, Armando Lušetić, Veljko Brajković i Anton Finderle.

 

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana.