Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Veseli prosinac uz Alena Vitasovića

Svi oni koji još nisu stigli obaviti božićni shopping mogu prošetati duž ulice 25. rujna i na božićnom sajmu Veseli prosinac u Pazinu pronaći nešto za sebe i svoje najdraže među raznovrsnim prigodnim asortimanom povodom blagdana. Na Božićnom sajmu mogu se pronaći razni ukrasi i pokloni koje su svojim vrijednim rukama izradile lokalne udruge i ustanove a ne nedostaje ni ponuda lokalnih obrta i OPG-ova kod kojih se mogu pronaći med i medni proizvodi, maslinovo ulje i mnogi drugi domaći proizvodi, razne kreme i biljne kapi, pleteni i kukičani zimski modni dodaci, razni umjetnički i ukrasni predmeti, ikebane i plastično cvijeće, neazobilazni božićni ukrasi i lampice a ni božićni drvca ne nedostaje. 

Lokalne udruge i ustanove pobrinule su se da se duh Božića osjeti na glavnom gradskom trgu. Do sada nas je oduševila break dance skupina Društva Naša djeca Pazin i razveselila vrtićka grupa Zujalice Dječjeg vrtića ”Olga Ban’’ a svojim divnim glazbenim sposobnostima dirnuli su nas Vokalna skupina Rožice, solisti i bend Gimnazije i strukovne škole J. Dobrile Pazin, Vokalna skupina i solisti Pazinskog kolegija-klasične gimnazije i udruga VocalIstra uz voditeljicu Maricu Ursić, prof. savjetnik u skopu njihovog koncerta pod nazivom Pjevajmo zajedno! 

U istom raspoloženju nastavljamo i u petak, 22.12., pa tako od 14:30 možete uživati u nastupima Roxy dance grupe i Dječjeg župnog zbora ”Mali od sv. Jurja” a u subotu, 23.12., ne propustite od 10:00 popratiti nastup Limene glazbe Pazin i koncert Domskog benda Motovun. 

U subotu 23.12. nakon jutarnjeg zagrijavanja na trgu obavezno se dođite zabaviti na Božićno-novogodišnjem koncertu Limene glazbe Pazin koji započinje u 20:00 h, a u četvrtak, 28.12. od 19:00 h uživajte u koncertu Roženica.

Kako bi Božić protekao u veselom raspoloženju pobrinut će se Alen Vitasović na sam dan Božića! Stoga nakon božićnog ručka i druženja sa ukućanima spustite se na glavni gradski trg u Pazinu i od 21 sat zaplešite uz DJ Šurkija i Alena Vitasovića!

Čestit Božić i Sretna Nova godina!