Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina

Veseli prosinac u Pazinu – poziv ugostiteljima na suradnju

veseli prosinac u Pazinu-zlatnaGrad Pazin sa suradnicima i ove godine organizira blagdanski program „Veseli prosinac“. „Veseli prosinac u Pazinu“ zajednički je nazivnik za sva zabavna, kulturna i prigodno-blagdanska događanja koji se tijekom prosinca odvijaju u Pazinu u organizaciji Grada Pazina ali i uz inicijativu udruga, institucija, lokalnih ugostitelja, trgovaca i drugih poduzetnika kojom se želi posjetiteljima želi pružiti magičan ugođaj božićno-novogodišnjih blagdana.

Tim povodom Grad Pazin i Udruženje obrtnika pozivaju sve ugostitelje s područja Grada Pazina na zajednički sastanak na temu prosinačkih aktivnosti u Pazinu koji će se održati u utorak, 20. listopada 2015. godine u 10.00 sati u Udruženju obrtnika Pazin (Dinka Trinajstića 2).

Prošlogodišnja suradnja sa ugostiteljima, obrtnicima, udrugama i institucijama rezultirala je sa dva nova, vrlo uspješna i izvrsno posjećena prosinačka programa a to su Festival palačinki i Božićni koncert. Želja nam je ponuđene programe podignuti na novu kvalitativnu razinu kako bi zadovoljili zahtjeve većeg broja posjetitelja i stvorili za Pazin imidž atraktivne lokacije sa bogatim blagdanskim programom.

Sve prosinačke programe koji se odvijaju u Pazinu zajednički promoviramo s ciljem privlačenja što većeg broja posjetitelja u Pazin i središnju Istru te obogaćivanja turističke ponude u mjesecima izvan sezone.

Želja nam je nastaviti i dodatno poboljšati i unaprijediti suradnju sa lokalnim ugostiteljima i obrtnicima za što sadržajniju i uspješniju realizaciju pojedinih ideja a sve s ciljem privlačenja većeg broja posjetitelja, povećanja prodaje, a nadamo se u konačnici i izgradnji blagdanskog imidža grada.

Teme  sastanka su:

  • Božićni sajam i božićni koncert na Trgu slobode – suradnja u organizaciji i promociji;
  • Prosinačke aktivnosti obrta i ugostiteljskih objekata – unaprjeđenje sadržaja i zajednička promocija;
  • Festival Palačinki – mogućnosti uključivanja lokalnih ugostitelja u festival.

Definirani datumi za manifestacije u organizaciji Grada Pazina su:

5. prosinca: Festival Palačinki (Spomen dom)

18. prosinca: Božićni sajam pazinske knjige (Spomen dom)

19. – 24. prosinca: Božićni sajam s pratećim programima (Trg Slobode)

25. Prosinca: Božićni koncert (Trg Slobode)

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana.