Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Veseli prosinac – poziv udrugama i ustanovama

veseli-prosinac-u-Pazinu-zlatna-860x413Pozivamo sve udruge i ustanove s područja Grada Pazina da se pridruže prigodnom obilježavanju programa Veselog prosinca i zajedničkom marketingu svih aktivnosti s ciljem privlačenja što većeg broja posjetitelja u Pazin.

 

Grad Pazin i ove godine organizira blagdanski program „Veseli prosinac“. „Veseli prosinac u Pazinu“ zajednički je nazivnik za sva zabavna, kulturna i prigodno-blagdanska događanja koji se tijekom prosinca odvijaju u Pazinu u organizaciji Grada Pazina ali i uz inicijativu udruga, institucija, lokalnih ugostitelja, trgovaca i drugih poduzetnika kojom se želi posjetiteljima želi pružiti magičan ugođaj božićno-novogodišnjih blagdana.

Kao i prethodnih godina Grad Pazin je (uz suradnike) glavni organizator Festivala Palačinki, Božićnog sajma na Trgu slobode i Božićnog koncerta dok lokalne udruge, ustanove i ugostitelji prema vlastitom interesu sudjeluju u Veselom prosincu organizacijom prigodnih blagdanskih programa poput predstava, izložbi, koncerata i slično.

Program „Veselog prosinca“ uključuje i zajednički marketing s ciljem privlačenja što većeg broja posjetitelja u Pazin tijekom prosinca. Marketing koordinira Grad Pazin a uključuje dizajn i tisak zajedničke informativne (programske) brošure, plakate, web objave i objave na društvenim mrežama, objave medijima i press konferencije, radio i TV reklame i sl.

Ukoliko Vaša udruga/ustanova organizira neki prigodni program koji će se odvijati tijekom prosinca u Pazinu molimo da ukratko navedete točan naziv programa, datum vrijeme i mjesto održavanja programa i isti dostavite e-mailom na [email protected] najkasnije do petka, 13. studenoga 2015. godine kako bi program mogli uvrstiti u promotivne materijale.

Obavještavamo Vas također da će Grad Pazin organizirati Božićni sajam na trgu slobode u vremenu od 16. do 24. prosinca 2015. godine. Želja nam je Božićni sajam dodatno obogatiti pa će se ove godine sajam će odvijati u natkrivenom prostoru na asfaltiranom dijelu trga (prozirni krov veličine 20×15 metara) ispod kojega će uz 20-tak štandova biti montirana pozornica dimenzija 6×4 metra. Cilj nam je svaki dan u vrijeme trajanja sajma organizirati prigodan program na pozornici.

Ukoliko ste zainteresirani za organizaciju kraćeg programa na pozornici u vrijeme trajanja sajma molimo Vas da nas izvijestite o vrsti programa koji ste spremni pripremiti, okvirno trajanje programa i preferirano vrijeme za nastup (datum i sat). Nakon prikupljenih svih podataka zajedno sa Vama složit ćemo detaljan program Božićnog sajma.