Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Veseli prosinac – Javni poziv ugostiteljima s područja grada Pazina

veseli-prosinac-u-Pazinu-zlatna-860x413Grad Pazin je na prijedlog ugostitelja osmislio je paket usluga i financijski model sudjelovanja u organizaciji Veselog prosinca. Paket usluga moći će koristiti svi oni ugostiteljski objekti koji prema zadanom modelu financijski podrže organizaciju Veselog prosinca. Samo oni ugostiteljski objekti koji odaberu navedeni model te prema njemu sklope Ugovor s Gradom Pazinom i uplate navedena sredstva za sudjelovanje u organizaciji stječu status suorganizatora manifestacije ”Veseli prosinac u Pazinu”, a time i pravo na navedene suglasnosti odnosno usluge. Uplata će se vršiti temeljem Prijave najkasnije do 13.11.2015. godine.

Financijski model određen je u odnosu na lokaciju, veličinu i namjenu svakog pojedinog ugostiteljskog objekta a izračun se nalazi u prilogu ovom dopisu.

Paket usluga koje pruža Grad Pazin onima koji sudjeluju u organizaciji uključuje produženje radnog vremena vikendom (petkom do 2, subotom do 4 sata) i praznikom (do 4 sata), te zajednički marketing programa/ponude koji ugostitelji nude, odnosno promociju samog objekta putem informativne brošure (5000 komada distribuiranih širom Istre), plakata, zatim medijskim istupima, web objavama i društvenim mrežama te radio i TV reklamama.

Ovim putem pozivamo sve ugostitelje s područja Grada Pazina da se uključe u organizaciju programa Veselog prosinca i do 13.11.2015. pošalju ispunjen formular prijave i izvrše uplatu sredstava prema priloženom Financijskom modelu.

Formular prijave sa podacima za platu sredstava nalaze se u prilogu.

Oni objekti koji ne sudjeluju u organizaciji ili se ne jave do 13.11.2015. godine neće biti u mogućnosti koristiti niti jednu od navedenih usluga iz navedenog paketa.

1 Javni poziv ugostiteljima_veseli prosinac.pdf

2 Financijski model_Tablica sufinanciranja po ugostitelju.pdf

3 Prijava za sufinanciranje Veselog prosinca u Pazinu.pdf