Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina

Uputa o načinu provođenja Odluke o sufinanciranju međumjesnog javnog prijevoza za rodovite učenike srednjih škola u razdoblju rujan – prosinac 2012.

Programom Vlade Republike Hrvatske 2011. – 2015. u okviru Politike za mlade određeno je da bi bolje obrazovanje i lakši ulazak u svijet znanja trebao uključivati provedbu ukupnog obrazovnog sustava koji će u konačnici osigurati kvalitetno, dostupno i cjeloživotno obrazovanje za mlade, uz povezivanje obrazovanja s gospodarskom strategijom i radnim mjestima.


Radi ostvarenja jednake dostupnosti obrazovanja za mlade donesena je Odluka o sufinanciranju međumjesnog javnog prijevoza za redovite učenike srednjih škola u razdoblju rujan – prosinac 2012. godine ("Narodne novine", broj 97/2012) koja određuje kriterije i način sufinanciranja troškova javnog prijevoza redovitih učenika srednjih škola u razdoblju rujan – prosinac 2012. godine. Uputu o načinu provođenja Odluke o sufinanciranju međumjesnog javnog prijevoza za redovite učenike srednjih škola u razdoblju rujan – prosinac 2012. možete preuzeti ovdje

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana.