Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

U Spomen domu održan 15. Domosong

12Domosong je originalna glazbena manifestacija koja na državnoj razini okuplja korisnike domova za odrasle osobe iz cijele Hrvatske.

Dana 25. svibnja u organizaciji Doma za odrasle osobe Motovun u velikoj dvorani Spomen Doma u Pazinu održan je 15. po redu Domosong.

Dom za odrasle osobe Motovun je po drugi put bio (prvi puta 2012. godine) domaćin Domosonga i to ponajprije zahvaljujući uspješnosti i velikom trudu izvođača i djelatnika. Ove godine ova je glazbena manifestacija okupila 16 domova i više od 20 izvođača iz cijele Hrvatske.

Pobjednik ovogodišnjeg Domosonga je 44-godišnji Dejan Miler, korisnik Doma za odrasle osobe Lobor Grad koji je svojom dirljivom izvedbom pjesme Perfect day osvojio srca publike i žirija.

Osim izvođača, publiku je svojim nastupom zabavio pazinski Elvis Presley (Željko Šperanda – Kico). Cijelu manifestaciju vodio je Dražen Turina – Šajeta koji je ujedno izvedbom svojih najvećih hitova zagrijao atmosferu do kraja kada je publika zajedno s njim otpjevala nekoliko pjesama.

Domosong su financijski podržali mnogobrojni sponzori i donatori između kojih i Grad Pazin.

 

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana. Ulaz za urednike