Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Tribina o reciklažnom dvorištu Jelenčići V i održivom gospodarenju otpadom

Četvrtak, 25. srpnja 2019. u 19:00 sati u prostoru Spomen doma Pazin u dvorani “Istra”- Šetalište Pazinske Gimnazije 1, održat će se predavanje o novo otvorenom reciklažnom dvorištu Jelenčići  i održivom gospodarenju otpadom uz demonstraciju praktičnih savjeta o zero waste načinu života tj. smanjenju nastanka otpada, kompostiranju, izradi prirodne kozmetike i prirodnih sredstava za čišćenje.

Zanima vas što sve možete odnijeti u reciklažno dvorište? Ne znate kamo s glomaznim ili elektroničkim otpadom? Želite naučiti kako smanjiti otpad u svom kućanstvu, kako na kreativan način ponovo upotrijebiti predmete i sve o pravilnom odvajanju otpada?
Čini vam se kako biste i vi uz par savjeta mogli naučiti kako od prirodnih i jeftinih sastojaka napraviti tablete za perilicu posuđa? Niste se upustili u avanturu kompostiranja- saznajte korisne trikove!
Dođite i informirajte se!!

Tribina se provodi u sklopu projekta Grada Pazina “Izgradnja i opremanje reciklažnog dvorišta u sklopu odlagališta otpada Jelenčići V” kojeg sufinancira Europska unija u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.- 2020. iz Kohezijskog fonda.