Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina

„Snažne organizacije za snažnu zajednicu“

LOGO_1Zajedničkim radom na konkretnim projektnim idejama završile su edukacije u sklopu projekta pod nazivom „Snažne organizacije za snažnu zajednicu“.

Riječ je o projektu u vrijednosti od 12.500 kn kojeg provodi LAG „Središnja Istra“ u partnerstvu s Društvom „Naša djeca“ Pazin i Savjetom mladih Grada Pazina, uz financijsku potporu Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva.

Edukacije, na kojima je sudjelovalo 20 predstavnika organizacija civilnog društva, bile su usmjerene na jačanje kapaciteta udruga s područja središnje Istre na kojem LAG djeluje, u području pisanja projektnih prijedloga za apliciranje na natječaje EU fondova.

Cilj cjelokupnog projekta jest unaprijediti razvoj udruga i povećati njihovu financijsku neovisnost, odnosno omogućiti ostvarenje većeg broj planiranih projekata unutar organizacija financiranjem istih iz nacionalnih i EU fondova i programa.

Za sve dodatne informacije molimo Vas da kontaktirate Robertu Krivičić, voditeljicu općih poslova i odnosa s javnošću LAG-a „Središnja Istra“ na broj mobitela: 091/605-1531.

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana.