Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Rezultati Natječaja za Male projekte u zajednici iz ožujka 2016. Godine

Natječaj za male projekte „Mali projekti za bolje sutra“ raspisan je iz sredstva osiguranih u Fondu gradova i općina za 2016. godinu. Članovi Fonda jesu gradovi i općine: Buzet, Labin, Novigrad, Pazin, Vodnjan, Poreč,Rovinj, Kanfanar, Svetvinčenat, Vrsar, Marčana, Motovun, Ližnjan, Medulin, Funtana i Bale.

Malim projektom podrazumijeva se skupina aktivnosti pokrenuta od strane organizacije na području gradova i općina u kojima je sjedište organizacije prijavitelja, u maksimalnom trajanju od 6 mjeseci, te kao takav doprinosi razvoju lokalne zajednice, rješavanju konkretnih problema i kvaliteti življenja u toj zajednici. Ovim natječajem se nastoji potaknuti građane na uključivanje u rješavanje problema koje su prepoznali u svojoj lokalnoj zajednici. Prepoznati problem u lokalnoj zajednici građani rješavaju volonterskim radom. Korist od provođenja projekta treba imati cjelokupna lokalna zajednica.

Sa područja Grada Pazina dobitnici financijskih potpora su Mjesni odbor Zabrežani, Gradska udruga umirovljenika Pazin, Udruga roditelja djece s teškoćama u razvoju Hoću-mogu i Malonogometni klub Ruhci.

 

Sve dobitnike financijskih potpora možete pronaći ovdje.