Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Radovi u M.B.Rašana i privremena regulacija prometa od srijede, 25.1.2023.

Od ove srijede, 25.1.2023. započinju radovi na rekonstrukciji ceste u ulici M.B. Rašana u Pazinu koji će, ovisno o vremenskim uvjetima, trajati do 90 dana. U tom razdoblju promet će se odvijati prema posebnoj regulaciji. Pripreme za uspostavu posebne regulacije prometa već su započele, a na snagu će stupiti nešto kasnije prvog dana radova, tako da će se u ranijim jutarnjim satima automobilski promet u gradu odvijati još uvijek prema sadašnjem režimu.

Prometnim elaboratom je predviđen obilazni pravac za vozila preko 5t preko državne ceste DC64 i preko Križa Lindarskog te obrnuto, dok je kroz centar grada predviđena posebna regulacija prometa za osobna vozila na način da vozila koja dolaze iz smjera Štranjge u grad ulaze kroz ulicu Bože Milanovića (kretanje u suprotnom smjeru od redovnoga) i ulicu Vladimira Gortana do zvonika i dalje preko Muntriljske ulice, a vozila iz smjera nebodera izlaze iz grada kroz ulicu Joakima Rakovca (Spomen dom),  Muntriljsku ulicu i dalje  preko ulice Velog Jože, Vrtlišća i Evgenija Kumičića (uspon s izlazom na glavnu cestu prema).

S obzirom na specifičnost lokacije zahvata, pokaže li se potreba za izmjenom privremene regulacije tokom izvođenja radova, dostavit će se izmjene i dopune Prometnog elaborata privremene regulacije prometa, o čemu će javnost biti pravovremeno obaviještena.

Zbog položaja prometnice i činjenice da će u razdoblju odvijanja radova u određenim vremenskim razdobljima biti gužve, mole se svi sudionici u prometu za strpljenje, oprez i poštivanje privremene regulacije.

U nastavku možete pogleati  Prometni elaborat privremene regulacije prometa_MB_Rasana