Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Zaklada organizira fokus grupu za potrebe izrade strateškog plana u Pazinu 24. siječnja 2018. godine u 17 sati


Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva poziva sve zainteresirane udruge, ustanove i druge organizacije civilnog društva te zainteresirane građane da se odazovu na fokus grupu koja će se održati u srijedu 24.01.2018. godine u prostorijama Društvenog centra „Veli Jože“ (154. brigade Hrvatske vojske 5), Pazin u 17:00 sati.

Naime,  Zaklada je trenutno u procesu izrade Strateškog i akcijskog plana za period od 2018. – 2020. godine. Kako bismo dobili i Vaše mišljenje koje nam izuzetno bitno, namjera nam je na ovom sastanku kroz diskusiju s predstavnicima raznih sektora,  saznati što više o potrebama i interesima sektora u kojem djelujemo, važnosti i mogućem smjeru djelovanja Zaklade te prijedlogu novih inicijativa i projekata na kojima se mogu realizirati buduće suradnje.

Cilj našeg rada i ovog procesa strateškog planiranja je između ostalog, razviti međusektorska i međunarodna partnerstva i što veću vidljivost, ali i zajedno pokrenuti projekte koji će odgovoriti na realne potrebe civilnog sektora, pokrenuti lokalnu zajednicu na aktivno djelovanje te izgraditi sustavne mehanizme informiranja, financijske, edukacijske i druge potpore.