Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina

Projekt Inspirit Fantasy Park objavljen u e-Katalogu investicijskih projekata

Katalog Pazin_naslovnaU petak, 31. srpnja gradonačelnik Grada Pazina održao je sastanak sa predstavnicima Agencije za investicije i konkurentnost RH na kojem su razgovarali o sljedećim koracima promocije projekta Inspirit Fantasy Park i suradnje u procesu privlačenja investitora. Pomoćnik ravnatelja Sektora za investicije Zdenko Lucić i izvršni koordinator Službe za strateške investicijske projekte Bojan Batinić izvijestili su gradonačelnika i njegove suradnike o uvrštenju Inspirit Fantasy Parka u e-katalog investicijskih projekata koji objavljuje Agencija u cilju promocije Republike Hrvatske kao investicijske destinacije. Agencija kontinuirano prikuplja, nadopunjava i objavljuje na svojim internet stranicama projekte za ponudu potencijalnim investitorima.

Opis Inspirit Fantasy Parka u okviru Kataloga možete pronaći ovdje .

Katalog investicijskih mogućnosti na engleskom jeziku objavljen je na internetskim stranicama Agencije: Katalog .

Prema riječima gospodina Lucića, Agencija Katalog dostavlja diplomatsko-konzularnim predstavništvima Republike Hrvatske u svijetu, stranim Veleposlanstvima u Hrvatskoj te većim tvrtkama iz baze potencijalnih investitora u turističke projekte.

Dogovoreno je da će u narednom periodu Agencija u suradnji sa Gradom Pazinom napraviti mapiranje postojećih investitora te razraditi plan predstavljanja projekta u Veleposlanstvima do kraja godine.

Gradonačelnik je predstavnicima Agencije predstavio Katalog za investitore koji je Grad Pazin samostalno izradio posebno za Inspirit Fantasy park a koji će se tiskati na engleskom i na hrvatskom jeziku.

Brošuru za investitore koju je izradio Grad Pazin možete pročitati ovdje: Inspirit fantasy park Brosura za investitore Pazin HR final.pdf

 

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana.