Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina

Prijem za uspješne učenike i mentore osnovne i srednjih škola Grada Pazina

Dana 11. lipnja 2014. u 12,00 sati, u Maloj koncertnoj dvorani Spomen doma u Pazinu održan je Prijem za uspješne učenike i mentore osnovne i srednjih škola Grada Pazina koji su sudjelovali na državnim natjecanjima i smotrama prema katalogu natjecanja i smotri Agencije za odgoj i obrazovanje.

                              
          
              Izuzetno veliki broj učenika, njih 125 iz Osnovne škole Vladimira Nazora Pazin,Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile Pazin i Pazinskog kolegija- klasične gimnazije sudjelovalo je u školskoj godini 2013/2014 na državnim smotrama i natjecanjima ,što pokazuje kontinuitet iznimnih rezultata koje škole na području Grada Pazina čini prepoznatljivima kao obrazovno središte kako u Istarskoj županiji tako i u Hrvatskoj, u svom je pozdravnom govoru istaknuo gradonačelnik Renato Krulčić.
– Ponosni smo što imamo toliko uspješnih učenika ali i predanih mentora i ovo je skroman znak pažnje za njihov trud i rad . Poruka koja je ispisana na majicama  „Kad ima volje, ima i načina“ G.H.Shawa neka vas podsjeti koliko ste uspjeha postigli do sada i koliko još toga vas čeka u budućnosti- rekao je Krulčić.  Svečanost su nastupom i pjesmama uljepšali Vokalna skupina Rožice i Gianluca Draguzet.  Prijemu su prisustvovali i načelnici i predstavnici općina Sveti Petar u Šumi, Karojba, Lupoglav i Tinjan te predstavnici Ureda državne uprave u Istarskoj županiji kao i ravnatelji škola.


 

Uspješni_učenici_i_mentori__2013-14_(1).doc

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana.