Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Prijem za predstavnike medija na području Grada Pazina

U povodu nadolazećih božićno-novogodišnjih blagdana gradonačelnik Renato Krulčić sa suradnicima, je 19. prosinca 2018. priredio tradicionalni prijem za predstavnike medija sa područja Grada Pazina. Prijemu su prisustvovali novinari dopisništva Glasa Istre, Mirjan Rimanić i Davor Šišović, novinar Radio Istre, Borna Šmer te dopisnik lista La voce del popolo, Branko Ljuština.

Gradonačelnik se zahvalio novinarima na dobroj suradnji te ažurnom i objektivnom prezentiranju informacija široj javnosti. Osvrnuo se na značajnije aktivnosti tijekom 2018. godine te istaknuo da će gradska uprava u 2019. godini nastaviti sa projektima koji su započeti, pri tome ističući projekte poput KulTourSpirit, I.Archeo.S., Izgradnja Poduzetničkog Inkubatora u Pazinu, izgradnja Doma za starije te rekonstrukcija Gornjeg vrtića. Navedeni projekti započeti su ove godine, te se u idućoj godini očekuje se njihova daljnja provedba.

Ispred nazočnih novinara, gospodin Mirjan Rimanić zahvalio se gradonačelniku i gradskoj upravi na uspješnoj suradnji te uvijek prisutnoj susretljivosti prilikom odgovaranja na upite predstavnika medija, te se zahvaljuje Gradu Pazinu na dostavi pravovremenih i točnih informacija. Na kraju je istaknu želju da se takva suradnja nastaviti i u buduće, te uspješnost u provođenju budućih projekata. Na kraju prijema zamjenica gradonačelnika, gospođa Mirjana Galant uručila je prisutnima prigodne znakove pažnje.

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana. Ulaz za urednike