Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina

Prijem uspješnih učenika i mentora

Danas, 14. lipnja 2018. u dvorani Istra u Spomen domu zamjenica gradonačelnika Grada Pazina Mirjana Galant održala je prijem za čak 113 uspješnih učenika osnovne i srednjih škola te 22 mentora koji su nastupili na nekom od državnih natjecanja.

Prijem je započeo pjesmom pjevačkog zbora Osnovne škole Vladimira Nazora Pazin sa skladbom „Rock My Soul“. Nakon uvodne pjesme zamjenica gradonačelnika Mirjana Galant je rekla kako odgoj i obrazovanje zauzimaju značajno mjesto u gradskom proračunu kako je Grad Pazin među gradovima u državi koji najviše izdvajaju za taj sektor.
Nakon podjele poklona u ime nagrađenih učenika prisutnima se je obratila Katarina Mišetić, učenica sedmog razreda i predsjednica Vijeća učenika Osnovne škole Vladimira Nazora te u ime mentora – Daliborka Tojčić iz Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile Pazin.

Na prijemu su nastupile učenice – recitatorice iz Osnovne škole Vladimira Nazora Pazin Nine Brajković, recitacija monolog pod nazivom „Darcy“ Laure Docrill te iz Gimnazije Anea Jurcola s pjedmom „Govori ljudima istinu“. Učenici Ema Gortan, Karlo Kresina na gitari, Lucas Ujčić i Ines Perčić izvest će pjesmu Zaze i Vane „Tragom tvojih tragova“, dok je Jure Brajuha na harmonici izveo „Etidu“ Patrija Makonena. Na kraju, prije zajedničkog fotografiranja, nastuio je pjevački zbor Pazinskog kolegija klasične gimnazije pod vodstvom Paule Jurman s pjesmom „Lost On You“.

Listu nagrađenih učenika možete pronaći niže:

Lista_nagradjenih_ucenika_finale_ 2017-18.xlsx

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana.