Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Prijem stipendista Grada Pazina

prijem4

U utorak 5. siječnja 2016. godine u Velikoj vijećnici Grada Pazina održan je prijem za učenike i studente stipendiste Grada Pazina.

Gradonačelnik Renato Krulčić istaknuo je kako Grad ove godine stipendira 61 učenika i studenta i kako se iz proračuna za stipendije godišnje izdvaja nešto manje od pola milijuna kuna, što je na razini prošlogodišnjih izdvajanja za ovaj vid potpora obrazovanju mladih.

Stipendistima je zatim poželio sretnu i uspješnu Novu godinu, puno uspjeha u izvršavanju školskih obveza i sreću u pronalasku budućeg zaposlenja, po mogućnosti u Hrvatskoj, a još bolje ako se uspiju vratiti u Pazin i aktivno sudjelovati u budućem razvoju grada.

Prijemu su uz Gradonačelnika nazočile članice Komisije za stipendiranje Marija Ivić Kačan i Barbara Močibob, pročelnica Upravnog odjela za upravu, samoupravu i društvene djelatnosti Nevija Srdoč, pročelnik Upravnog odjela za komunalni sustav, prostorno uređenje i graditeljstvo Daniel Maurović te viša stručna suradnica za kulturu Emina Svilar.

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana. Ulaz za urednike