Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina

Prigodni pokloni Gradonačelnika Renata Krulčića i za mališane Dječjeg vrtića “Olga Ban”


Već uobičajenim posjetom, u susret božićnim i novogodišnjim blagdanima,gradonačelnik Renato Krulčić je danas, 17. prosinca 2018., sa suradnicima – pročelnicom Nevijom Srdoč i višim stručnim suradnikom za odgoj i obrazovanje Antonom Finderleom posjetio  obje zgrade Dječjeg vrtića „Olga Ban“ Pazin.

Najprije su mališani iz četiri odgojne skupine smještene u zgradi u Ulici Družbe Sv. Ćirila i Metoda 1 izveli prigodni igrokaz u koji su uključili i svoje goste. Šaroliko mnoštvo dočekalo je Gradonačelnika i suradnike u “gornjem” vrtiću, u kojem djeluju i jaslice, a polaznici vrtića izveli su nekoliko kratkih predstava uglavnom zimske tematike.

Plesom, pjesmom i prigodnim nastupom najmlađi su dočekali gradonačelnika, a Vesna Rusijan, ravnateljica Dječjeg vrtića „Olga Ban“, u ime vrtića pozdravila je goste i okupljene domaćine te se zahvalila na podršci koju Grad pruža ustanovi. Gradonačelnik se zahvalio djeci i domaćinima na lijepom  i kreativnom dočeku i poželio svima sretnu novu godinu te uručio prigodne poklone.

 

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana.