Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina

Prezentacija i rasprava na temu: EU mogućnosti za mlade 20. studenog u 17 sati u Velikoj vijećnici u Pazinu

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva u suradnji sa Savjetom mladih Grada Pazina organizira prezentaciju i raspravu na temu: EU mogućnosti za mlade koja će se održati 20.11.2012. godine u Velikoj vijećnici Grada Pazina, na adresi Družbe Sv. Ćirila i Metoda 10, s početkom u 17 sati.

Predstavnici Zaklade će najprije održati kratku prezentaciju programa razmjene koje nudi Europska unija, s naglaskom na programe Agencije za mobilnost i programe EU, prvenstveno programa Mladi na djelu.

Nakon toga biti će osiguran prostor za raspravu o mogućnostima za sudjelovanja hrvatskih predstavnika u tim programima, predstavljanje dosadašnjih iskustava i poteškoća i prijvama, preporukama za buduće prijave.
Raspravu će voditi predstavnici Zaklade u sklopu projekta THINK.EU.  Više o tom programu možete naći na slijedećem linku: http://www.thinkeu.eu/

Pozivaju se svi zainteresirani da prisustvuju raspravi. Predviđeno trajanje je 1 sat.
Dođite i informirajte se!
Iskoristite mogućnosti za besplatna putovanja…. realizirajte nova
iskustva………… upoznajte nove ljude i kulture………. Educirajte se
Budite uključeni!

                                                                                    Radujemo se Vašem dolasku! Zaklada za poticanje partnerstva i razvoj civilnog društva Istarske županije                                                                              Savjet mladih Grada Pazina

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana.